Ideea Klass este simpla: sa livram cele mai bune echipamente la cel mai bun pret catre clientul final.

Toate produsele noastre sunt testate in conditii reale, pe timp indelungat, pana sa decidem ce modele vor ramine in gama noastra de produse. In acelasi timp testam timpii de reactie in ceea priveste durata livrarii pieselor de schimb atat in garantie cat si in perioada urmatoare de utilizare.

In aceste conditii suntem siguri ca produsele Klass sunt cele mai bune din gama lor si pretul final este cel de producator.

De aceea produsele noastre au cel mai bun pret, calitate certificata si rapiditate in livrarea de piese de schimb.

Klass se concentreaza pe echipamentele cu actionare electrica, cu baterii de ultima generatie, inclusiv Li-Ion ( mai bine zis - mai ales Li-Ion), considerand ca acest este nu viitorul ci chiar prezentul.

Ultima inovatie este un model de transpalet electric cu catarg/ stivuitor pietonal, care ridica 1.000 kg. pentru incarcarea si descarcarea camioanelor cat mai rapid si mai usor. 

Este primul transpalet cu ridicare la 1,6 m cu actionare complet electrica la un pret care coboara sub 2.000 euro fara TVA.

De asemenea avem o oferta de finantare avantajoasa pentru echipamentele din gama electrica - astfel vrem sa incurajam utilizare echipamanetelor cu actionare electrica pentru ca sunt mai sigure si mai ales mai usor de utilizat.

KLASS - ELECTRIC E MAI USOR